Goed voor elkaar!

Wat je van Havecon als werkgever kan verwachten...

Werken bij Havecon betekent werken in een omgeving, waarbij geen dag hetzelfde is. De wereld van de glastuinbouw in al zijn facetten is zeer dynamisch en de ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. Daarbij verwachten wij veel van jou, maar natuurlijk krijg je daar ook veel voor terug. Je gaat werken in een hechte en transparante werkomgeving. Er is veel ruimte voor de inbreng van eigen idee├źn en creatieve oplossingen. 

Je uitvalsbasis is een fantastisch, gloednieuw kantoor in Bleiswijk, wat is voorzien van alle, moderne faciliteiten. Zo kun je ervoor kiezen om zittend of staand te werken en is je werkruimte voorzien van een geavanceerd zonwering-, geluid- en klimaatregelingssysteem. En natuurlijk hebben we de lekkerste koffie(specialiteiten). Daarnaast mag je rekenen op een marktconform salaris en een zeer aantrekkelijk pensioenplan. Na een proef- en kennismakingsperiode van in totaal anderhalf jaar krijg je een vast dienstverband.

Ook aan je fysieke gezondheid wordt gedacht! Zo is er een sportbudget in ontwikkeling en heb je altijd de beschikking over vers fruit. Tot slot doen we er alles aan om je collega's ook op een andere manier en buiten het werk (beter) te leren kennen. We hebben door het jaar heen diverse uitjes naar verrassende plekken en onze eigen, beregezellige HAVEBBQ in de zomer. Kortom, bij Havecon zit...of sta je goed!

Werken bij Havecon

Open sollicitatie

Bedankt voor je interesse in Havecon! Hebben wij geen vacatures beschikbaar of vind je geen passende functie, dan wil dat niet automatisch zeggen dat we niet naar je op zoek zijn. Voor goede mensen is namelijk (bijna) altijd ruimte bij Havecon!

Vertel ons kort en bondig en op jouw unieke wijze waarom jij voor ons van toegevoegde waarde kan zijn en binnen welk vakgebied en mail dit, samen met je cv, naar: vacatures@havecon.com

Jij krijgt altijd en zo snel als mogelijk een reactie van ons. Succes!

Stagiairs (erkend leerbedrijf)

Wij hebben bijna altijd ruimte voor stagiairs op allerlei niveaus. Wij staan open voor iedereen die vooruit wil.

Wij vinden het heel belangrijk om MBO, HBO en Universitaire studenten op een goede manier te laten proeven en ruiken aan de praktijk en daarom is Havecon een erkend leerbedrijf. Stages kunnen worden gevolgd op alle afdelingen binnen Havecon: Administratie, Calculatie, Werkvoorbereiding, R&D en Sales. Ook in onze fabriek zijn er mogelijkheden kennis te maken met de verschillende werkzaamheden.

Indien stages positief worden afgerond kan er zeker uitzicht zijn op een vast dienstverband. Studenten hebben een frisse kijk op ons bedrijf en nemen actuele kennis en nieuwe inzichten met zich mee.

Neem contact met ons op via vacatures@havecon.com. Dan bepalen we samen of een stageplek bij ons een optie is.

Hart van ons kantoor

Werkvoorbereiding

Vergaderruimte

Directiekantoor en vide

Research & Business Development

Digitale receptie en entree/wachtruimte

Let's keep in touch.

Logo Havecon - Horticulture Projects

Address


Havecon Horticultural Projects
Lorentzstraat 8
2665 JH Bleiswijk, Netherlands
+31 (0)10 266 32 70